Halskæder til mænd

Både halskæder og ringe generelt har en lang historie bag sig, og det er også en af de mest anvendte smykker i dag, uanset om der er tale om en halskæde til damer eller mænd.  En halskæde kan i teorien sidde på hvilken som helst hals og kan være fremstillet af mange forskellige materialer som for eksempel guld, sølv og/eller ædelsten, hvilket gør en halskæde til en af tidens mest foretrukne smykker nogensinde.

Både halskæder til mænd eller kvinder har de siddet på halsen af mange mennesker verden over igennem tiderne, og det gælder lige fra de rige til de fattige. I gamle dage blev en halskæde skabt med et særligt tegn, der var et symbol for en bestemt slægt eller samfundsgruppe, men i dag bliver både halskæder til mænd og kvinder skabt til en hel masse andre og mere generelle formål.

Anvendelse af en halskæde i dag

Eksempelvis anvendes halskæder i dag for den kvindelige del af et ægteskab som et tegn på evig skønhed, for kvindelige sportsudøvere, der vinder en særlig turnering,eller bare som en slags pynt på en eller flere halse.  Der eksisterer naturligvis også mandlige udgaver af netop samme halskæder, og det er ofte også mere naturligt for mænd at erhverve sig sportslige udmærkelser i form af halskæder, da den slags trofæer primært uddeles til basketballspillere eller amerikansk fodboldspillere.

Foruden at sidde på halsen og sende meldinger ud om civilstatus, kan en halskæde naturligvis også være placeret af den simple årsag, at de ganske enkelt ser godt ud i en mandens øjne, og det er langt fra uhørt, at halskæder bliver købt af mænd selv, uanset civilstatus.

5 comments

 1. Peer Danielsen siger:

  Rosenkrans er et flot halssmykke, jeg har selv flere af dem. Tak for en god blog om smykker til mænd.

 2. Jesper Nielsen siger:

  Sådanne informativ hjemmeside ! Store tak ! Tak for en god tid besøger smykkertilmaend.dk . Det er virkelig en fornøjelse at forstå en web site som dette er fyldt med nice oplysninger . Tak! held og lykke !

 3. Peter siger:

  Mange tak for at udvikle indsatsen for at diskutere dette , jeg føler stærkt for dette, og ligesom at studere en hel del mere om dette emne. Hvis det er muligt, som du får ekspertise , ville du noget imod at opdatere smykkertilmaend.dk have en hel del meget mere info? Det er meget gavnligt for mig. bedste ønsker

 4. Peter siger:

  værd gennemse. Jeg fandt smykkertilmaend.dk meget informativ som jeg har været forsker en masse siden sidst om praktiske og gode spørgsmål såsom du taler om … angår

 5. Jesper Nielsen siger:

  Hej ! Dette er mit første besøg til din smykke blog! Vi er et team af frivillige og starte et nyt initiativ i et fællesskab i den samme niche. Din blog givet os nyttige oplysninger at arbejde med. Du har gjort et ekstraordinært stykke arbejde ! bedste ønsker !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *